У Франківському гумхабі луганчани можуть отримати консультації адміністраторів 3 ЦНАПів

У Франківському гумхабі луганчани можуть отримати консультації адміністраторів 3 ЦНАПів

У Центрі надання допомоги ВПО з Луганщини в Івано-Франківській області, роботу якого координує Сєвєродонецька районна адміністрація, послуги надають адміністратори трьох ЦНАПів Луганської області.

Про це повідомляє Сєвєродонецька РДА.

Так, кожного вівторка та четверга з 10-ї до 15-ї години приймає адміністратор відділу надання адміністративних послуг Старобільської міської ради. Вона надає такі послуги:

  • консультації з питань оформлення компенсації за знищене або зруйноване житло;
  • видача витягів з місця реєстрації особи (для всіх жителів Луганської області);
  • актуалізація даних особи в реєстрі територіальної громади;
  • встановлення статусу УБД;
  • надання відомостей з Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Щоп'ятниці з 10.00 до 15.00 адміністратор ЦНАП Новопсковської селищної ради приймає заяви від жителів з Новопсковської громади на отримання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання (реєстрація, зняття, видача витягу з реєстру територіальної громади та витягу про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб), а також послуг у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей. Крім того, можна подати інформаційне повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно через портал Дія.

По середам (12.00 - 15.00) і суботам (10.00 - 12.00) є можливість звернутись до начальника відділу ЦНАП Троїцької селищної військової адміністрації Сватівського району. Перелік послуг, які можуть отримати мешканці Троїцької громади:

  • надання субсидії для використання витрат на оплату житлово-комунальних послуг; призначення пільги на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу;
  • надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг;
  • повідомлення про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна;
  • зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання та інші.

Більш детальну інформацію про роботу адміністраторів Центрів (відділів) надання адміністративних послуг на базі Франківського хабу можна отримувати за телефоном: 0990161724 (вівторок - субота з 10:00 до 15:00).

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської територіальної громади збільшив кількість послуг до 32-х.