На Закарпатті попрощалися з військовим з Лисичанська

На Закарпатті попрощалися з військовим з Лисичанська

В Ужгороді сьогодні поховали 45-річного стрільця-зенітника Юрія Семиряжка родом із тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

“Віддати шану захиснику сьогодні прийшли багато ужгородців, міський голова Богдан Андріїв, військові. Від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Олександра Сирського зачитали пам'ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ”, – сказано у повідомленні.

Священники відслужили заупокійну літургію, після чого жалобна хода вирушила із набережної Незалежності до Пагорба Слави, де Юрія Семиряжка поховали з військовими почестями.

В адміністрації зазначили, що чоловік після отримання середньої спеціальної освіти працював муляром у Лисичанську. До Ужгорода переїхав після повномасштабного вторгнення росії.

На початку квітня 2022 року приєднався до лав Збройних Сил, брав участь у бойових діях за незалежність та територіальну цілісність України.

Він загинув 26 квітня 2024 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рідних у воїна немає, тож просили мешканців громади прийти й віддати шану герою, провести його в останню земну дорогу.