Луганські школярі посіли призові місця на Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН

Луганські школярі посіли призові місця на Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН

На Всеукраїнському конкурсі-захисті Малої академії наук вихованці Кремінського ліцею №5 та очно-заочної школи Луганської малої академії наук учнівської молоді здобули 5 перемог.

Про це повідомляє Кремінська міська рада.

Так, учениця 11 класу Марія Руднєва посіла ІІ місце у секції "Літературна творчість" та ІІІ – у секції "Українська література" (наукова керівниця - Тамара Уманська).

Учениця 10-Б класу Анастасія Валин посіла ІІІ місце у секції "Кримськотатарська гуманітаристика" (наукова керівниця - Тамара Уманська), учениця 10-Б класу Карина Супрун – ІІІ місце у секції "Зарубіжна література" (наукова керівниця - Олена Кравченко), учениця 11 класу Софія Руднєва – ІІІ місце у секції "Аерокосмічна техніка та оборонні технології" (науковий керівник - Сергій Кудрявцев).

Також в адміністрації зазначили, що гідно представили свої роботи переможці обласного етапу конкурсу-захисту Дмитро Дзивульський в секції "Теорія, історія мистецтв та арткритика" і Поліна Семиволос у секції "Фольклористика" (наукова керівниця - Тамара Уманська).

Крім того, сказано, що усі перемоги присвятили захисникам та захисницям.

Нагадаємо, дев'ятикласниця гімназії № 4 Сєвєродонецька Ксенія Рюміна посіла І місце на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт при Малій академії наук.