Після вибухів на Луганщині правоохоронці окупантів розмародерили квартири жителів

  Після вибухів на Луганщині правоохоронці окупантів розмародерили квартири жителів

Жителі Ювілейного звинувачують російських правоохоронців у мародерстві полишених після вибухів квартир. У липні у самопроголошеній «лнр» передадуть ще п’ять шахт російському інвестору.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Після вибухів у Ювілейному, які сталися у штабі армії рф, із будинків поблизу евакуювали місцеве населення. Ті, кому вдалося повернутися, виявили чисельні факти мародерства житла. Стверджують, що «зачисткою» займалися російські та місцеві правоохоронці.
Також повідомляється, що конкурентних торгів знову не буде – у липні окупаційна влада Луганщини передасть тому самому інвестору ще п’ять вугледобувних підприємств – «Молодогвардійська», «Червоний партизан», шахта імені Баракова, «Суходольська-Східна», «Харківська», а також низку допоміжних виробництв.

«Тобто й на цих об’єктах мають початися скорочення персоналу, затримка заробітної плати, відсутність виплат при звільненні. Доля промислових майданчиків теж поки невідома», - зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, російські інвестори перенесли обіцянки щодо модернізації шахт на наступний рік - зарплату вони не виплачують.