На Луганщині росіяни скинули чотири КАБи

На Луганщині росіяни скинули чотири КАБи

Минулої доби російські війська обстріляли сім населених пунктів Луганської області з різного озброєння.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Під вогнем реактивної артилерії опинилися Новолюбівка і Невське. Від залпів ствольної артилерії та мінометів постраждали Греківка, Макіївка та Куземівка. Також ворог активно застосовує авіацію. Зокрема, в районі Стельмахівки ним скинуто чотири КАБи. Поблизу Райгородки завдано ураження некерованими авіаційними ракетами», – зазначив керівник адміністрації Артем Лисогор.

На Куп’янському напрямку росіяни атакували поблизу М’ясожарівки, Новоєгорівки, Невського. Загальні втрати противника протягом доби на цьому напрямку склали 47 осіб. Сили оборони знищили ворожі МТЛБ, дві одиниці автомобільної техніки, станцію спостереження «Муром-П» та два склади боєприпасів. Також пошкодили два танки та одну бойову машину піхоти.

У Серебрянському лісі українські військові втрат позицій не допустили.

Напруженою ситуація залишається в районі Білогорівки, де ворог намагається вклинитися в українську оборону. Водночас українські захисники провели ряд заходів щодо посилення позицій.

Нагадаємо, попередньої доби з артилерії та мінометів окупанти обстріляли Невське, Стельмахівку, Новолюбівку, Куземівку та Макіївку.