ЛОВА: на Луганщині окупаційних депутатів зможуть визнавати іноагентами, жінок з Рубіжного возять народжувати в інші міста

ЛОВА: на Луганщині окупаційних депутатів зможуть визнавати іноагентами, жінок з Рубіжного возять народжувати в інші міста

Незгодних депутатів у самопроголошеній «лнр» оголошуватимуть іноземними агентами. Через брак лікарів жінкам з Рубіжного доводиться народжувати у сусідніх містах.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією, «народна рада лнр» ухвалила закон, яким закріпила гарантії недопущення іноземного втручання у виборчий процес. Передбачається, що набуття статусу іноагента буде підставою для дострокового припинення повноважень «депутата народної ради лнр».

«Тепер кожного, в кого з’явиться окрема думка, можна буде приборкати», – вважають у ЛОВА.

Жінок з Рубіжного возять народжувати до Старобільська та Луганська, де є для цього умови.

«За два роки окупації росіяни не спромоглися відбудувати зруйновану ними медичну інфраструктуру і запросити необхідну кількість лікарів – у місті спостерігається брак спеціалістів. Звернутися майже ні до кого», – підсумували в адміністрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колаборанти у самопроголошеній «лнр» здобувають кваліфікацію протягом кількатижневих курсів.