Сєвєродонецькому гуманітарному хабу благодійники передали комп'ютери. Які послуги можна отримати у хабі

Сєвєродонецькому гуманітарному  хабу благодійники передали комп'ютери. Які послуги можна отримати у хабі

Сєвєродонецькій гуманітарний хаб отримав комп’ютери в рамках співпраці з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Про це повідомляє Конгрес місцевих та регіональних влад.

Центр підтримки переселенців з Луганщини працює не лише як пункт видачі гуманітарної допомоги мешканцям Луганської області. Також є можливість отримати послуги з адміністративних, соціальних, юридичних, медичних, житлових, правових і пенсійних питань. 

У приміщенні функціонує культурний центр, де для дітей створили різноманітні гуртки та проходять заходи для дітей та родин.

На базі гуманітарного хабу відновив свою роботу та нещодавно значно розширив кількість адміністративних послуг сєвєродонецький ЦНАП.

Працівники управління соціального захисту населення Сєвєродонецької МВА консультують з питань захисту прав ВПО, встановлення статусів різних видів, оформлення фінансової допомоги тощо. 

Нагадаємо, волонтери з Луганщини привезли інструменти та устаткування для К-2 54 ОМБР, матеріали для облаштування позицій для Луганської ТРО та луганських прикордонників.