У Луганську офіцер армії рф жорстоко вбив колишню коханку, оголосивши її агенткою ЗСУ

У Луганську офіцер армії рф жорстоко вбив колишню коханку, оголосивши її агенткою ЗСУ

південний окружний військовий суд у ростові-на-дону розглядає кримінальну справу російського офіцера та його підлеглого, які у січні 2023 року викрали та жорстоко вбили 23-річну жительку Луганська.

Про це повідомляють російські змі.

Фігуранти справи - старший лейтенант армії рф Айдин Жамідулов та рядовий Олексій Дорожкін.

За версією слідства, 13 січня 2023 року 28-річний Жамідулов разом з іншими військовими розпивав спиртне у луганському кафе «Радуга». Потім туди прийшла місцева жителька Валентина Давронова, з якою Айдин Жамідулов раніше мав інтимні стосунки.

Як йдеться у матеріалах слідства, побоюючись, що Валентина повідомить про їхній зв'язок його дружині, Айдин Жамідулов посадив дівчину в кузов «КамАЗа». А щоб уникнути запитань підлеглих і надати своїм діям вигляду правомірних, Жамідулов розповів їм, що Давронова раніше служила в українській армії й нібито досі займається розвідкою на користь ЗСУ.

Потім жінку завели у солдатську лазню, де Айдин Жамідулов завдав їй близько двох десятків ударів ножем у різні частини тіла. У цей час до приміщення увійшов сержант Роман Плещеєв (його справу слухатимуть окремо). Айдин Жамідулов наказав йому “добити” жертву. Далі до лазні зайшов Олексій Дорожкін, і Айдин Жамідулов доручив йому завершити розпочате.

Олексій Дорожкін убив жертву ударом ножа в область серця, пишуть російські змі. Переконавшись, що дівчина мертва, Айдин Жамідулов наказав підлеглим вивезти тіло і підірвати трьома гранатами, щоб тіло неможливо було розпізнати.

Як пише одне з видань, Жамідулов відомий тим, що наприкінці 2022 року міноброни рф і пропагандистські пабліки рекламували його вірші про війну. В інтерв'ю він розповідав, що вдома на нього чекають дві доньки та дружина, які «ним пишаються».

У його жертви залишилася маленька дочка.

Нагадаємо, колишній ув’язнений, який воював проти України, зґвалтував і вбив дівчину у Луганську.