Луганські поліцейські евакуювали подружжя пенсіонерів з Харківщини

Луганські поліцейські евакуювали подружжя пенсіонерів з Харківщини

Подружжя пенсіонерів з Харківщини подякувало луганським поліцейським за свій порятунок. 

Про це повідомляє поліція Луганської області. 

Мешканець Куп’янського району зателефонував на спецлінію «102» зі словами вдячності правоохоронцям. Після чергового обстрілу армією рф Куп’янського району з РСЗО «Ураган», на виклик щодо пошкодження приватного домоволодіння в с. Глушківка виїхали два оперативника Управління карного розшуку, які в складі зведеного загону несуть службу на Харківщині.

«Під час того, як ми наближались за вказаню адресою, обстріл поновився, але ми вирішили не повертатися назад, адже було відчуття, що ми тут потрібні. За правилами ми мусили рухатися в протилежному від снарядів напрямку, але щось змусило нас продовжувати їхати до будинку», - розповідає один з поліцейських.

Біля понівеченого домоволодіння правоохоронці побачили подружжя пенсіонерів. Вони  схопили документи та під «грім» ворожої артилерії поїхали разом з правоохоронцями у більш безпечний населений пункт.

«Сподіваємося, що це подружжя стане прикладом для всіх інших, хто ще ховається від смерті, тримаючись за напівзруйновані стіни своїх осель. Ми поруч і готові прийти на допомогу. Бережіть своє життя та погоджуйтесь на евакуацію», - зазначив правоохоронець. 

Нагадаємо, поліцейські доставили хліб та задокументували воєнні злочини окупантів у прифронтових населених пунктах Луганщини.