Родина військовослужбовця з Луганщини відвідала концерт Олі Полякової завдяки домовленості зі співачкою

Родина військовослужбовця з Луганщини  відвідала концерт  Олі Полякової завдяки домовленості зі співачкою

До Дня захисту дітей родина сватівського військовослужбовця відвідала концерт української співачки Олі Полякової. Це стало можливим завдяки домовленості спеціалістів Служби у справах дітей Сватівської МВА з командою менеджерів співачки.

Про це повідомляє Сватівська міська військова адміністрація.

Два безкоштовних квитка отримали мама з донькою. Сьогодні тато цієї родини боронить свободу та незалежність на самому небезпечному напрямку фронту. 

 «Раніше ми сім’єю часто відвідували різні концерти, вистави, спектаклі. Потім на нашу землю прийшов ворог, який розпочав війну. Мій чоловік пішов добровольцем на захист всіх нас, тому всі розваги для нас стали неважливі, і життя якби зупинилося. Вам дякуємо з доченькою за святковий настрій, який Ви нам подарували! Нам дуже-дуже сподобався концерт. Ми отримали сплеск емоцій. Оля Полякова виконувала багато пісень, під які хотілось танцювати. Але коли вона виконувала задушевну пісню «Коли закінчиться війна», то вона розчулила до сліз. Весь концерт Олі Поляковоі був до мурашок по шкірі. Велике Вам дякуємо! Вам дуже вдячна за цей вечір. Ми пів концерта проплакали, але це було від радості, що ми сильні люди та незламний народ!», - розповіла мати (мовою оригіналу).

З міркувань безпеки не називаємо прізвище та ім’я земляків, а також місто, де проходив концерт.

Нагадаємо, Ольга Полякова присвятила пісню медсестрі з Лисичанська.