ЛОВА: Бюджетників на окупованій Луганщині виводять прибирати вулиці, діти з ТОТ пройдуть військовий вишкіл

ЛОВА: Бюджетників на окупованій Луганщині виводять прибирати вулиці, діти з ТОТ пройдуть військовий вишкіл

Через брак двірників бюджетники у самопроголошеній «лнр» прибирають вулиці. Понад 2,5 тисячі підлітків з окупованих територій пройдуть військовий вишкіл.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, працівники окупаційних адміністрацій, соціального захисту, вчителі, викладачі та представники інших бюджетних структур змушені прибирати вулиці населених пунктів псевдореспубліки. І не лише під час традиційних суботників.

Це обумовлено браком двірників та інших співробітників сфери ЖКГ, зазначили в обласній адміністрації. Так, днями окупаційна влада вивела на вулиці міст окупованої Луганщини щонайменше 54 тисячі бюджетників аби прибрати стихійні звалища.

Також повідомляється, що понад 2,5 тисячі дітей віком від 13 до 17 років з тимчасово окупованих територій цьогоріч пройдуть військовий вишкіл у волгоградській області. На території рф ще влітку минулого року почали активно відкривати військово-спортивні центри «воїн», де готують підлітків до подальшої участі у бойових діях.

Відбір на такі навчання місцеві колаборанти здійснюють самостійно. Насамперед звертають увагу на фізичний розвиток дитини, активно займаються психологічною обробкою.

Нагадаємо, росіяни почали готувати "воєнних кореспондентів" серед усіх внз, де навчають “журналістів”.