З Невського евакуювали жінку, а вже за добу її будинок згорів від обстрілів (ФОТО)

З Невського евакуювали жінку, а вже за добу її будинок згорів від обстрілів (ФОТО)

Учора з прифронтового Невського евакуювали 62-річну жінку, а вже сьогодні її будинок повністю зруйнувала керована авіаційна бомба росіян.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Тримаючись за своє житло, люди наражають на небезпеку і себе, і тих, хто їм постійно надає допомогу. Кожен зайвий день поблизу лінії бойового зіткнення – невиправданий ризик для життя. От учора робоча група Красноріченської військової адміністрації на чолі із першим заступником СВА Віктором Зозулею евакуювала з Невського 62-річну жінку, а вже сьогодні росіяни поцілили по її будинку керованою авіаційною бомбою. Від домівки не залишилося нічого. Добре, що встигли виїхати вчасно. Наголошую, не слід зволікати з евакуацією», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він вкотре закликав жителів деокупованих прифронтових сіл регіону виїздити у більш безпечні населені пункти країни.

«До евакуації ми готові щодня. Чекаємо лише на згоду місцевих мешканців. Коли доставляємо і роздаємо продукти харчування, обов’язково пропонуємо допомогу з виїздом особисто кожному, проводимо відповідний інструктаж. Безпекова ситуація загострюється щоденно. Обстріли Невського майже не припиняються. Нових руйнувань дуже багато. На щастя, на сьогодні без жертв», – сказав Лисогор.

Як зазначив начальник Красноріченської СВА Михайло Хуторянський, військова адміністрація допоможе кожному з пошуком тимчасової домівки, відновленням документів та з вирішенням інших питань. Головне – врятувати життя.

Нагадаємо, учора по Невському окупанти завдали щонайменше 10 ударів.