Німеччина розпочала підготовку до війни з рф: розроблений план з 9 пунктів

Німеччина розпочала підготовку на випадок війни з рф: розроблений план з 9 пунктів

Напередодні міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що Німеччина має підготуватися до можливої ​​війни з росією до 2029 року. Тепер німецький уряд представив новий військовий план — "Рамкову директиву із загальної оборони".

Про це пише Bild.

У документі прописані заходи, які мають бути вжиті під час воєнного конфлікту. Ось основні їх:

1) Відповідно до плану, війська НАТО повинні бути перекинуті через усю країну на східний фланг, де також будуть перебувати сили бундесверу.

2) Підвальні приміщення, підземні автостоянки та станції метро повинні використовуватися як тимчасові бункери для населення.

3) Поки Німеччина захищається, Бундестаг не повинен розпускатися.

4) Влада може віддати наказ про термінову евакуацію з деяких районів країни. При цьому заборонено поділяти сім'ї.

5) Лікарні повинні бути готові до "раптового напливу великої кількості пацієнтів протягом тривалого часу".

6) У разі війни Німеччини загрожує криза поставок: наприклад, овочів та фруктів. Тому Міністерство продовольства може унормувати розподіл їжі. Уряд зберігатиме пшеницю, жито та овес у секретних місцях. Існує також надзвичайний резерв (рис, бобові) для забезпечення населення, особливо у міських центрах, одним гарячим обідом на день.

7) Влада може зобов'язати компанії виробляти товари лише для потреб оборони.

8) У разі війни повертається "обов'язкова служба для призовників". Це означає, що громадяни можуть бути призвані до армії у будь-який час.

9) Служба зайнятості може зобов'язати громадян віком 18 років і старше працювати на певних роботах: наприклад, у сфері догляду за хворими, поштою, у пекарнях.

Нагадаємо, 18 січня помічник генерального секретаря НАТО з політичних питань і політики безпеки Борис Руге закликав державних та приватних осіб на Заході підготуватися до епохи, коли будь-коли може статися що завгодно, включно з війною.

Швецький міністр цивільної оборони Карл-Оскар Болін закликав усіх допомогти розбудувати повну оборону Швеції і заявив, що у країні може бути війна, закликавши шведів готуватися.