Призначені судово-медичні експертизи: розслідування ДТП, у якій загинула Анастасія Волкова

Призначені судово-медичні експертизи: розслідування ДТП, у якій загинула Анастасія Волкова. ДСНС Донеччини/Facebook

У розслідуванні дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинула журналістка Анастасія Волкова, призначені кілька експертиз, зокрема, судово-медична. У цій аварії також загинув водій однієї з двох автівок, що зіткнулись.

Про хід розслідування ДТП "Суспільне Донбас" повідомило управління Державного бюро розслідувань у Краматорську у відповідь на офіційний запит.

Аварія, йдеться у відповіді, сталася близько 16:00: у Слов’янську на перехресті вулиць Банківська та Тараса Шевченка зіткнулись мікроавтобус Volkswagen Transporter із ВАЗ-2106. За кермом мікроавтобуса був військовослужбовець.

"Відбулось зіткнення мікроавтобусу Volkswagen Transporter під керуванням військовослужбовця із автомобілем ВАЗ-2106, під керуванням чоловіка 1965 року народження, в результаті чого на місці події останній загинув на місці, а також в результаті механічного розвороту транспортних засобів після зіткнення на тротуар, отримала тілесні ушкодження несумісні з життям пішохід Анастасія Волкова", — повідомило Держбюро розслідувань.

Розслідування ДБР почало за статтею 286 ч. 3 — йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

"Жодній особі про підозру не повідомлялось. Призначені ряд експертиз, зокрема, судово-медична. Досудове розслідування триває", — уточнили у відомстві.

Анастасія Волкова

Місце ДТП, у якій загинула Анастасія Волкова та ще один чоловік, 30 травня 2024 рік, Слов'янськ, Донецька область. ДСНС Донеччини/Facebook

Нагадаємо, загинула військова кореспондентка з Луганщини Анастасія Волкова.

Анастасія Волкова народилася у Щасті, виросла у Луганську. Закінчила факультет журналістики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Після подій 2014 року переїхала з Луганська до Сєвєродонецька. З 2018 року працювала військовою кореспонденткою. Працювала у гарячих точках Луганської та Донецької областей. У червні 2022 року Анастасію нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Їй був 31 рік.

Нагадаємо, у Слов’янську на Донеччині попрощалися із журналісткою, воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою, яка загинула внаслідок дорожньої аварії.