По дорозі на Луганськ з Сєвєродонецьк окупанти перевіряють чоловіків

 По дорозі на Луганськ з Сєвєродонецьк окупанти перевіряють чоловіків

На автошляху між Сєвєродонецьком та Луганськом перевіряють чоловіків. Захоплені у 2022 році міста окупанти не включили до плану підготовки до опалювального сезону.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

На автошляху між Сєвєродонецьком та Луганськом зупиняють автівки та автобуси. Проводять бесіди з чоловіками призовного віку, перевіряють, чи перебувають ті на обліку у військкоматі.
«Кому потрібно – видають повістки», - зазначили у ЛОВА.

У самопроголошеній «лнр» почали звітувати про попередні результати підготовки до осінньо-зимового періоду. Окупанти кажуть, що заходи виконуються з випередженням плану.

«Водночас виявилося, що до відповідного плану робіт не увійшли заходи на інфраструктурних об’єктах розбитих росіянами Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька. Ці міста нібито готуватимуть за окремим графіком, про перебіг виконання якого не доповідають. Бо вже анонсували, до прикладу, запуск системи опалення в Лисичанську ще у вересні 2023 року, але вона не працює і досі. Наприкінці зими були намагання в Сєвєродонецьку підключити окремі будинки до котелень – там не вистачило потужностей. Все не дуже добре, тому до плану підготовки, який надсилатимуть у кремль, ці населені пункти не включили. Не хочуть псувати показники», - прокоментували у ЛОВА.

Як повідомлялось, у самопроголошеній «лнр» поновили облави на чоловіків.