33 мешканця Сєвєродонецької громади отримали гроші на лікування. Як працює механізм

33 мешканця Сєвєродонецької громади отримали гроші на лікування. Як працює механізм

За поданими зверненнями одноразову грошову допомогу на лікування отримали ще 33 мешканця Сєвєродонецької міської територіальної громади на загальну суму 132 тис. грн.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА. 

У Порядку зазначається, що допомогу надають у вигляді відшкодування витрат, понесених людиною внаслідок лікування тяжкої хвороби, отриманого поранення, проведення медичних операцій тощо.

Звертатися  з питань надання одноразової грошової допомоги мешканцям територіальної громади, які опинилися у складних життєвих обставинах, відповідно до Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота», можна з 10.00 до 15.00 по буднях за телефонами:

  • 099-035-4349
  • 095-572-3467

Крім того, повідомляється, що НП «Консультативно-діагностичний центр» та «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» запрошує для отримання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги.

У комунальних некомерційних підприємствах «Консультативно-діагностичний центр» та «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Сєвєродонецької міської ради проводиться: УЗД, мамографія, рентгенологічні дослідження, аудіометрія, плантографія, кольпоскопія, гістероскопія, гастро- та колоноскопія, обстеження зору на сучастному обладнанні (авторефрактометрія, перемітрія та ін.). Функціонує фізіотерапевтичний кабінет.

Також проводяться лабораторні дослідження: клінічні, біохімічні, імуноферментні, на гормони щітоподібної залози, онкомаркери, інфекційну панель (вірусні гепатити, ВІЛ, опісторхоз, аскорідоз, токсоплазмоз, цитомегаловірус, бореліоз (після укусу кліща) та інші).

У Дніпрі можна звернутися за адресою: вул. Бригадна, 11 (р-н ТРЦ НАГОРКА) та пр.Олександра Поля, 22. У Київській області - м. Українка, вул. Київська, 1.

Телефон реєстратури: 066 249 56 69 (Дніпро), 050 709 21 20 (Українка). 

За цими адресами прийом ведуть: лікар-терапевт, педіатр, лікар-уролог лікар-хірург дитячий, лікар-окуліст, хірург лікар-невропатолог, лікар-невропатолог дитячий, лікар-кардіолог, лікар-кардіоревматолог дитячий, лікар-гінеколог, лікар-онкогінеколог, дерматовенеролог, лікар-ендокринолог, лікар-інфекціоніст, лікар-ортопед-травматолог, лікар отоларінголог дитячий та дорослий, дитячий гінеколог ⠀

Прийом ведеться як за попереднім записом, так і при безпосередньому зверненні до закладу як для ВПО, так і для мешканців населених пунктів, де надаються медичні послуги.

Також сєвєродонецькі лікарі з КНП "Консультативно-діагностичний центр" здійснюють виїзні огляди населення на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, Сєвєродонецька лікарня на Київщині робить безкоштовну ендоскопію – як записатися.