ЛОВА: підрядники з рф у Сєвєродонецьку займають порожні квартири на свій смак

ЛОВА: підрядники з рф у Сєвєродонецьку займають порожні квартири на свій смак

В окупованому Сєвєродонецьку порожні квартири займають підрядники з рф. На пошті у Біловодську відкрили точку продажу промислових товарів.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

“Загальновідомо, що в Сєвєродонецьку не беруться за відбудову зруйнованого житла. Влаштовують показові ремонти в багатоповерхівках, які зазнали незначних пошкоджень. До прикладу, два роки простояли з пробитим дахом. Підрядники, які приїздять з рф, у кожному під’їзді займають порожні квартири на свій смак. По завершенні робіт, звісно що, не залишаються там – забирають все, що сподобалося, і передислоковуються на інший об’єкт”, – сказано у повідомленні.

У будівлі поштового відділення у Біловодську окупанти відкрили “Поштаторг”. Там пропонують придбати промислові, господарські та побутові товари. Зокрема, мило або пральний порошок. Обіцяють з часом запровадити такі точки продажу і в інших містах та селах окупованої Луганщини.

Нагадаємо, нову міру заохочення за контракт у рф ініціювали організації “патріотичний центр “російська перемога””, відділення “союзу десантників росії” і “союз будівельників”. Вони пропонують за готовність до участі у війни проти України сертифікати на квартири.