Окупанти обіцяють сертифікати на квартири охочим воювати проти України, - ЦНС

Окупанти обіцяють сертифікати на квартири охочим воювати проти України, - ЦНС

Нову міру заохочення за контракт у рф ініціювали організації “патріотичний центр “російська перемога””, відділення “союзу десантників росії” і “союз будівельників”. Вони пропонують за готовність до участі у війни проти України сертифікати на квартири.

Про це пише Центр національного спротиву. 

"Щоправда, сертифікат зовсім не означає, що за нього охочий вбивати в Україні отримає квартиру. Це тільки папірець, яким передбачено погашення суми на 200 тисяч російських рублів. Усе вказує на те, що безплатні квартири для окупантів закінчилися. Або ж місцева окупаційна влада запровадила схему з розкрадання коштів на житло для учасників своєї, так званої, “сво”", - зазначили у ЦНС. 

Нещодавно, нагадали у центрі, самопроголошена "народна рада" “лнр” ухвалила закон, який «регулює» передачу у держвласність квартири, що належать українцям, вимушеним тікати від війни. При цьому створили реєстр такого житла. У цей перелік внесли не одну тисячу покинутих помешкань.

Нагадаємо, в окупованому Сєвєродонецьку окупанти оприлюднили чергове оголошення щодо націоналізації порожніх квартир ще у двох багатоповерхівках. У власників є 30 діб, аби звернутися з паспортом рф і документами на право власності російського зразка.