Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Наша редакція продовжує працювати для читачів Сєвєродонецької громади та всієї України. Ми збираємо ексклюзивні новини про Луганщину та наших земляків. Хоч ми й були вимушені покинути нашу домівку й оселитися у різних куточках України та світу, наші журналісти тримають руку на пульсі області та рідного міста. Тож до вашої уваги дайджест новин, які точно варті вашого часу.

Сєвєродонецька РДА звітувала про закупівлі у 2024 році

Важливо: Протягом 2024 року Сєвєродонецька районна державна адміністрація провела шість закупівель на загальну суму 53 133 грн. Про це йдеться у повідомленні адміністрації на Facebook.
Закупівлі провели без використання електронної системи, оскільки їх вартість не перевищує 100 тис. гривень.

Хлопців з окупованої Луганщини влітку навчатимуть управлінню БПЛА та вогневій підготовці

Луганщина окупована: Підлітків з окупованої Луганщини відправлять на навчання у літні зміни, які організовує один з російських центрів військово-патріотичного виховання молоді. Зазначається, що вперше у таких змінах візьмуть участь понад 10 тисяч підлітків від 14 до 17 років, включно з хлопцями з самопроголошеної “лнр”.

По дорозі на Луганськ з Сєвєродонецьк окупанти перевіряють чоловіків

Луганщина окупована: На автошляху між Сєвєродонецьком та Луганськом зупиняють автівки та автобуси. Проводять бесіди з чоловіками призовного віку, перевіряють, чи перебувають ті на обліку у військкоматі.

Табори для дітей на Луганщині окупанти організували з кричущими порушеннями заходів безпеки

Луганщина окупована: Понад 70 літніх таборів для дітей в екстреному режимі організували колаборанти на тимчасово окупованій Луганщині. Працюватимуть вони впродовж усього літа й планують “перевиховати” щонайменше п’ять тисяч школярів різного віку. Однак батьки незадоволені. Перевагу надають дітям загиблих учасників “сво”.

На окупованій Луганщині затримали жінку нібито за донати "Азову" та "Правому сектору"

Луганщина окупована: У Старобільському районі окупаційні силовики затримали громадянку України за нібито переказ коштів на допомогу "Азову" та "Правому сектору".