Поліція Луганщини повідомила, як діяти громадянам у разі зникнення їхніх родичів

Поліція Луганщини повідомила, як діяти громадянам у разі зникнення їхніх родичів

Співробітники поліції Луганської області закликають громадян повідомляти про зниклих безвісти. Це потрібно для документування усіх скоєних злочинів на території області.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

“Шановні громадяни, якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у здійснені досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території Луганської області, цілодобово звертайтесь до Центру з розшуку осіб зниклих безвісти за особливих обставин СУ ГУНП в Луганській області”, – йдеться у повідомленні.

Телефон: 099-774-52-23. Також можна звернутися за адресою: Дніпро, вул. Філософська, 39-А, кабінет 410.

За вказаною адресою та номером телефону також можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях вищезазначеної категорії, та їхні контактні дані.

Крім цього, про втрату зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, можна звернутися з повідомленням про злочин:

  • зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за цілодобовим телефоном: 0669208457;
  • залишивши повідомлення на сторінці «Поліція Луганської області» у соціальній мережі «Фейсбук» за посиланням;
  • спрямувавши заяву про злочин на поштову адресу - su@lg.police.gov.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганщина займає друге місце в Україні після Донецької області за кількістю безвісти зниклих осіб.