“КАМАЗ, що перевозив снаряди, розірвало на молекули”: “Східний” про причину вибухів у Первомайську (ВІДЕО)

“КАМАЗ, що перевозив снаряди, розірвало на молекули”: “Східний” про причину вибухів у Первомайську (ВІДЕО)

В окупованому Первомайську на Луганщині вдень 19 червня пролунали вибухи, причиною яких окупаційна влада назвала обстріл з боку ЗСУ. Насправді у місті здетонували боєприпаси у вантажівці окупантів.

Про це у своєму телеграм-каналі написав український військовий Артем Карякін (“Східний”).

Внаслідок вибухів у Первомайську, повідомили окупаційні змі, вибило вікна у житлових багатоповерхівках та адміністративних будівлях. Пропагандисти заявили про атаку українських безпілотників.

За інформацією “Східного”, насправді причиною вибухів та їхніх наслідків стала детонація боєприпасів у КАМАЗі російської армії на вул. Куйбишева (район пенсійного фонду).

“Увесь КАМАЗ, що перевозив снаряди, розірвало на молекули, від розльоту снарядів у місцевих жителів повилітали вікна під нуль... Чергові мінуси російської окупації для міст Луганської області, а скільки таких КАМАЗів щодня стоять або проїжджають повз житлові будинки, дитячі садки, лікарні та школи?”, - написав Артем Карякін.

Посилаючись на свідчення місцевих жителів, він зауважив, що вантажівка з боєкомплектом російських окупантів загорілася й почала детонувати. Військовий також опублікував кадри, на яких видно частковий результат розльоту БК.

Нагадаємо, в окупованій Кадіївці (Стаханов) на Луганщині 14 червня пролунали вибухи.