росіяни накопичують силу для наступу: військовий повідомив, де ворог готує розпочати активні бойові дії

росіяни накопичують силу для наступу: військовий повідомив, де ворог готує розпочати активні бойові дії

Військовий експерт Владислав Селезньов сказав, що російська армія готує резерви для активізації бойових на півдні Запорізької області.

Про це пише Еспресо.

"Зараз дуже мало подається інформації про те, що російська окупаційна армія активно готується до наступальних дій в районі Роботиного", - зазначив експерт.

Він розповів, що росіяни активно завозять в порт Маріуполя військове спорядження та техніку, а також намагаються повністю забезпечити угрупування військ на півдні.

"Думаю, що найближчим часом вони розпочнуть активні бойові дії на півдні Запорізької області й можливо південно-східній частині Донеччини", - сказав Селезньов.

Згідно зі слів фахівця, окупанти нарощують своє угруповання на тимчасового окупованих територіях України.

"Сьогодні дорогу вкрай важливо розтягнути наші резерви та ресурси. Саме тому разом з подіями, які відбуваються на півночі Харківщини, ворог буде намагатись трансформувати свою чисельну та технічну перевагу на півдні України. Це завдання, яке вимагає від своїх генералів путін", - пояснив Владислав Селезньов.

Він нагадав, що нещодавно російський диктатор заявив, що готовий виходити на переговори з Україною, якщо Київ відмовиться Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областей.

"Втім, навіть за такого сценарію, путін не буде дотримуватись жодних угод", - підсумував експерт.

Нагадаємо, що військовослужбовець поділився успіхами Сил оборони на Харківщині