До Дня Конституції Лисогор нагородив держслужбовців Луганщини

До Дня Конституції Лисогор нагородив держслужбовців та працівників обласних установ

Луганська ОВА у Дніпрі провела захід з нагоди Дня Конституції України. Керівник відомства Артем Лисогор вручив нагороди державним службовцям та працівникам установ області.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Хто саме отримав відзнаки, у ЛОВА не вказали. Проте зазначили, що також нагородами відзначили військовослужбовців.

«Сьогодні кожну статтю Конституції ми прописуємо кров'ю наших захисників. Ми знову маємо щодня утверджувати суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, а також право українського народу бути вільним», – сказав він у вітальному слові.

На захід до Дня Конституції також запросили представників силових структур Луганської області – начальника Національної Поліції України у Луганській області Олега Григорова, керівника Луганської обласної прокуратури Сергія Василину та першого заступника начальника Головного Управління Служби Безпеки України в Донецькій та Луганській областях Віталія Винниченка.

«Серед луганчан чимало людей, які заслуговують на пошану та безмежну вдячність. Вже третій рік ми вимушені зустрічати свята та проводити заходи не на своїй землі, багато хто не бачив свого дому вже 10 років. Тому гучно святкувати – з концертами та масовими заходами будемо у рідних містах. А сьогодні – подякуємо кожному, хто забезпечує функціонування Конституції, дотримання Законів та відстоює нашу державність», – підсумував Лисогор.

Нагадаємо, з нагоди Дня державної служби 21 працівника Луганської обласної державної адміністрації відзначили обласними нагородами та Почесними грамотами.