Луганські ВПО та військові можуть скористатися послугою безкоштовного перевезення – куди звертатися

Луганські ВПО та військові можуть скористатися послугою безкоштовного перевезення – куди звертатися

Компанія-перевізник “Грузар” запустила соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії. Учасникам бойових дій та ВПО пропонують безкоштовний переїзд чи перевезення речей.

Про це “Сєвєродонецьк онлайн” повідомив представник фірми.

Для оформлення заявки на допомогу достатньо заповнити форму на сайті компанії.

У фірмі запевнили, що уся програма абсолютно безкоштовна.

“Цей проєкт дасть змогу людям, які були змушені залишити домівку внаслідок російської агресії, безкоштовно скористатись послугою вантажного таксі й перевезти цінні речі, або переїхати в безпечне місце”, – зазначили у компанії.

У 2024-25 роках “Грузар” планує надати допомогу близько 3000 сімей. Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету на сайті та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

При цьому у компанії зазначили, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, “Грузар” в першу чергу надаватиме допомогу найбільш нужденним сім'ям.

За детальною інформацією можна звертатися за номером підтримки: +380 93 990 18 91, пн-пт (10.00-18.00).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що волонтери «Схід SOS» запропонували очільнику Луганщини Артему Лисогору свою допомогу щодо евакуації населення, розміщення ВПО у місцях тимчасового перебування, психосоціальної підтримки населення, постраждалого від російської агресії.