Вчителі на окупованій території без зарплат. Сміття з рф почало надходити на Луганщину, - ЛОВА

Вчителі на окупованій території без зарплат. Сміття з рф почало надходити на Луганщину, - ЛОВА

1.5 мільйона тонн сміття на рік очікують на окупованій Луганщині з ростова та воронежа. Окупанти затримують зарплати освітянам.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Обіцяні упродовж двох останніх років переробні станції окупанти так і не почали будувати, а сміття до окупованої Луганщини вже надходить з території рф. У воронежі та ростові розраховують позбуватися таким чином 1.5 млн тонн відходів на рік.
«І росіянам глибоко байдуже, що сміття ніхто не перероблятиме. У «ллнр" не проти приймати його, бо це - вказівка кремля», - прокоментували у ЛОВА.

На окупованій Луганщині проблеми не тільки в гірників - майже два місяці вчителі з Кремінщини, що працюють на росіян, намагалися отримати зарплату за травень і відпускні.

«Але 15 мільйонів рублів кудись зникли з бюджету, залишивши понад 500 осіб ні з чим. Наразі нібито домовилися про додатково виділені кошти. Винних знайшли, але це, звісно що, не росіяни», - повідомили у ЛОВА.

Нагадаємо, за два місяці на окупованій Луганщині зареєструвалися 7 тисяч іноземців. До 1 серпня в кожному місті самопроголошеної «лнр» повинна з’явитися підзвітна кремлю волонтерська організація.