Створили комісію, яка обстежить приміщення на Дніпропетровщині під житло для сєвєродончан

Створили комісію, яка обстежить приміщення на Дніпропетровщині під житло для сєвєродончан

Сєвєродонецька МВА створила комісію, яка вивчить та обстежить вільні приміщення у Дніпропетровській області щодо можливості їхнього використання під житло для розміщення ВПО.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Сєвєродонецької МВА Олександра Стрюка № 556 ВА від 11 липня 2024 року.

Розпорядженням Стрюк затвердив склад відповідної комісії.

Також він зобов’язав комісію вивчити та обстежити вільні приміщення на Дніпропетровщині, які запропоновані Регіональним відділенням Фонду держмайна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській області, й визначити можливість їхнього використання під житло для переселенців Сєвєродонецької громади.

Результати обстеження керівнику МВА мають надати не пізніше 30 липня 2024 р.

Головою комісії Олександр Стрюк призначив свою першу заступницю Тетяну Верховську. Члени комісії - заступник начальника Сєвєродонецької МВА Олег Кузьмінов, начальник управління ЖКГ Антон Ковалевський, начальник відділу капітального будівництва Андрій Ларін, начальник відділу земельних відносин Дмитро Комишан та головний інженер КП “Сєвєродонецькводоканал” Ігор Ботвіна.

У розпорядженні йдеться, що комісію створили, зокрема, враховуючи рішення ТСК Верховної Ради з питань захисту прав ВПО від 14.06.2024 р. за результатами розгляду діяльності Луганської ОВА та міських військових адміністрацій щодо задоволення потреб ВПО.

Нагадаємо, "Сєвєродонецьк онлайн" дізнавався, що пропонує МВА після двох років окупації міста для забезпечення сєвєродончан житлом.