Четверо луганських спортсменів виступатимуть на Олімпійських іграх

Четверо луганських спортсменів виступатимуть на Олімпійських іграх

Опорний півзахисник «Зорі» Арсеній Батагов, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної гімнастики Радомир Стельмах, заслужена майстриня спорту України зі стрибків у воду Анна Письменська та заслужений майстер спорту України зі стрибків у воду Олег Колодій представлятимуть Луганську область на Олімпійських іграх у Парижі.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Арсеній Батагов є бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи 2023 року з футболу. На Олімпійських іграх збірна України потрапила до групи В, де зустрінеться з командами Аргентини, Марокко та Іраку і змагатиметься за дві путівки до чвертьфіналу.

Для 18-річного вихованця Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Радомира Стельмаха Олімпійські ігри в Парижі – перші в кар’єрі. Він є наймолодшим серед гімнастів. 27 липня Радомир виступатиме в командних змаганнях (кваліфікація).

Ще одна вихованка Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Анна Письменська вчетверте виступатиме на Олімпійських іграх. 27 липня вона в парі з Вікторією Кесарь змагатиметься у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна (кваліфікація).

Олег Колодій також є вихованцем Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності. Він виступить на Олімпіаді вдруге. 2 серпня Олег Колодій в парі з Данилом Коноваловим спробують кваліфікуватися до фіналу в синхронних стрибках з 3-метрового трампліна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що представника Луганщини Радомира Стельмаха офіційно включили до складу учасників з гімнастики спортивної на Олімпійські ігри в Парижі.