У Житомирі поховали військового з Луганщини

У Житомирі поховали військового з Луганщини

На Житомирщині попрощалися із захисником України з Гірського Романом Мічком.

Про це повідомляє Гірська МВА.

Народився Роман 27 червня 1988 року в Гірському. До 9 класу навчався у місцевій загальноосвітній школі №12, а завершив здобуття загальної середньої освіти в Стаханівський дитячо-юнацькій спортивній школі. Потім захисник навчався в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля на факультеті транспорту й будівництва у Луганську. Згодом повернувся до рідного міста, де відкрив власну справу, та до лютого 2022 року працював приватним підприємцем.

Перші місяці повномасштабного вторгнення Роман Мічко допомагав із транспортуванням гуманітарної допомоги до Гірської громади, але наприкінці березня 2022 року війна змусила покинути рідну домівку – разом із родиною він виїхав до Львова. Через деякий час Роман переїхав до Житомира.

У листопаді 2023 року Романа призвали до лав Збройних сил України. Захисник боронив східні рубежі України у передмісті Бахмуту, та вже у лютому 2024 року Роман зник безвісти. Лише через декілька місяців родину захисника сповістили про його смерть під час виконання бойового завдання.

Поховали військового на Житомирському кладовищі 27 липня 2024 року.

Нагадаємо, 28 липня 2024 року у Могилів-Подільському поховали військового з Сєвєродонецька Олексія Карпічєнка.