Луганська рада ВПО готує звернення до влади щодо наказу про дистанційну освіту

Луганська рада ВПО звернеться до влади щодо наказу про дистанційну освіту

Рада ВПО при Луганській обласній військовій адміністрації готує офіційне звернення до відповідних центральних органів влади щодо наказу Міністерства освіти і науки України № 850 щодо дистанційної освіти.

Про це повідомляє Старобільська міська рада.

Так, сьогодні відбулося онлайн-засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Луганській обласній державній адміністрації.

Під час зустрічі, зокрема, говорили про підготовку до другого Всеукраїнського форуму ВПО. Також відбувся обмін досвідом співпраці з приймаючими громадами й обговорення проєкту наказу Міністерства освіти та науки України № 850.

Цей документ, на думку громадськості, може обмежити доступ дітей з окупованих територій та ВПО до освіти. Саме тому пролунав заклик підписати відповідну петицію, яка, як вважають ініціатори, допоможе забезпечити рівні освітні можливості для всіх дітей України.

Нагадаємо, директор Лисичанського ліцею № 4 Андрій Живага створив петицію “Про недопущення видання наказу МОН “Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України”.