Лисичани можуть отримати по 2,5 тисячі гривень допомоги на дітей

Лисичани можуть отримати 2,5 тисячі гривень допомоги на дітей

З нагоди Дня знань сім’ї ветеранів (учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни) та члени сімей загиблих (померлих, пропавших безвісти) можуть отримати матеріальну допомогу для підготовки дітей до навчального року.

Про це повідомляє Лисичанська МВА.

Допомога надається на дітей віком від 6 до 18 років за умови навчання у закладах загальної середньої освіти та зареєстрованого місця проживання заявника та дитини (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Право на допомогу мають також сім’ї ветеранів з числа ВПО, які станом на 24 лютого 2022 року були зареєстровані за адресою фактичного місця проживання в населених пунктах Лисичанської громади, якщо діти продовжують навчання у закладах загальної середньої освіти громади.

Розмір допомоги становить 2500 гривень на дитину.

Заяву про надання матеріальної допомоги (за встановленою формою) та необхідні документи необхідно надати до Лисичанської міської військової адміністрації до 1 листопада поточного року.

За консультацією з питань отримання грошової допомоги можна звертатися до управління соціального захисту населення Лисичанської МВА за телефонами: +380505124264; +380507781308; +380997670666.

Перелік документів для надання допомоги – за посиланням

Зразок встановлена форма заяви тут

Нагадаємо, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Лисичанська запрошує батьків безкоштовно оздоровити дітей в закладах санаторного типу в Івано-Франківській області.