кремль привіз на Луганщину праворадикалів виступати “від імені народу Італії”, - ЦНС

кремль привіз на Луганщину праворадикалів виступати “від імені народу Італії”, - ЦНС

Для переконання у міжнародній підтримці політики кремля на окуповану Луганщину російські пропагандисти привезли праворадикалів з Італії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

“Російська пропаганда намагається переконати своїх жертв у міжнародній підтримці антилюдської політики кремля. Для цього на тимчасово окуповані території пропаганда звозить різноманітних маргіналів з Заходу – агентів свого впливу. Цього разу до Луганська прибув фашист та ультрас клубу “луккезе” (нижчий дивізіон італійського футболу) андреа пальмері разом зі своїми “колегами” (лоренцо берті й антоніо гардільяно)”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що “італійські провінційні праворадикали” виступали від імені “народу Італії” щодо підтримки дій рф, а також зустрілися з аматорськими гравцями фейкової луганської “зорі”, яким передали амуніцію для гри в футбол.

“Це і є реалії “русского міра”: розв’язати війну, знищити в регіоні спорт, футбольну команду, а потім під гаслом денацифікації звозити в регіон фашистів, аби ті подарували аматорам м’яч та бутси”, - наголосили у Центрі нацспротиву.

Раніше "Сєвєродонецьк онлайн" розповідав, кого кремль привіз спостерігати за “виборами” на окупованій Луганщині.