У Бучі хочуть відкрити медичний хаб Сєвєродонецької лікарні

У Бучі хочуть відкрити медичний хаб Сєвєродонецької лікарні

КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” планує відкрити медичний хаб у Бучі на Київщині.

Про це йдеться на сторінці лікарні у Facebook.

Зазначається, що 8 серпня у Бучі провели робочу зустріч директор КНП “СМБЛ” Ігор Панов, мер Бучі Анатолій Федорук та директорка департаменту охорони здоровʼя та цивільного захисту населення Сєвєродонецької МВА Наталія Кришталь.

“Учасники зустрічі домовились про плідну подальшу співпрацю, налагодження контактів з метою розвитку медицини, а також забезпечення необхідною гуманітарною допомогою населення Луганської області”, - наголошується у повідомленні.

Зокрема, обговорювався початок підготовки програми з відкриття медичного хабу КНП “СМБЛ” у Бучі.

“Зважаючи на те, що близько 15000 ВПО проживає у м. Буча, а також є модульні містечка, де проживають мешканці Луганщини, восени поточного року планується відкриття медичного хабу”, - розповіли у закладі.

“Ми охоче прагнемо обʼєднати зусилля задля плідної роботи медичного закладу у Бучанському районі з метою забезпечення населення Луганщини необхідною підтримкою”, – прокоментував Ігор Панов.

Нагадаємо, у восени 2023 року Центр надання вторинної стаціонарної та амбулаторно-поліклінічної медичної допомоги КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» розпочав надавати професійну медичну допомогу в Українці (Київська область).