Система опалення тече, вікна не зачиняються: у Сєвєродонецьку скаржаться на “ремонти” від окупантів

Система опалення тече, вікна не зачиняються: у Сєвєродонецьку скаржаться на “ремонти” від окупантів

Користувачі соцмереж нарікають на незадовільну якість ремонтів, які проводять російські підрядники у будинках в окупованому Сєвєродонецьку.

Відповідні коментарі вони залишають під публікаціями окупаційної влади про показову відбудову у місті.

Зокрема, містяни невдоволені тим, що у їхніх квартирах ставлять однокамерні склопакети. Після заміни вікон залишаються дірки у підвіконнях, вікна не зачиняються.

Також коментатори жаліються, що у багатоповерхівках “вибірково” ремонтують інженерні мережі та під’їзди, а нібито відремонтовані системи опалення непридатні до користування.

  

“Федоренка 16 А - поставили однопакетні вікна та замінили опалення, яке почало текти під час спроби подачі, а вікна та балконні двері майже не зачиняються”, - зазначає одна з коментаторок.

“Гагаріна 68 А. Підвал не зробили, стоїть неприємний запах. У під'їзді нічого не зробили. Труби на рушникосушках не поміняли”, - йдеться в іншому коментарі.

    

У відповідь на ці дописи окупаційна адміністрація пропонує залишати офіційні скарги, але водночас зауважує, що не має договірних відносин з підрядниками, які проводять ремонтні роботи у Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, в окупованому Сєвєродонецьку мешканці невдоволені низькою якістю відновлення будинків.

Також містянка показала, як виглядає безкоштовний ремонт від росіян у Сєвєродонецьку.