Робочий візит голови ПФУ

Робочий візит голови ПФУ

16 січня 2015 року голова правління Пенсійного фонду України Зарудний Олексій Борисович та директор департаменту пенсійного забезпечення України Машкін Владислав Геннадійович з робочим візитом відвідали Луганську область. Провели робочу нараду з колективом головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області де заслухали звіт керівництва головного управління, були підведені підсумки 2014 року та поставлені завдання на подальшу роботу у 2015 році.

Голова правління Пенсійного фонду України Зарудний Олексій Борисович окреслив пріоритетні направлення роботи на 2015 рік, зустрівся з керівним складом управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку, подякував за сумлінну працю та вручив Подяку Міністерства соціальної політики України першому заступнику управління Бєліковій Олені Сергіївні.

Також голова правління Пенсійного фонду України Зарудний Олексій Борисович зустрівся з головою Луганської обласної державної адміністрації Москалем Геннадієм Геннадійовичем де обмінялися думками з поточних питань. На проведеній зустрічі були обговорені проблемні питання цього часу.

Галерея зображень

Робочий візит голови ПФУ
Робочий візит голови ПФУ