ЛОВА: “мнс” окупантів лише спостерігає за пожежею біля Сєвєродонецька, у “лнр” немає коштів на ремонт електромереж

ЛОВА: “мнс” окупантів лише спостерігає за пожежею біля Сєвєродонецька, у “лнр” немає коштів на ремонт електромереж

Пожежу поблизу окупованого Сєвєродонецька окупанти не гасять. У самопроголошеній “лнр” не в змозі відремонтувати пошкоджені об’єкти електромережевого комплексу.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

“Навколо Сєвєродонецька вкотре спалахнув ліс. На цей раз в районі цвинтаря поблизу селища Воронове. Місцеві “рятувальники” удають, що контролюють ситуацію. Насправді лише спостерігають, щоб вогонь не розповсюдився на житлові будинки – полум’я у лісовому масиві гасити навіть не намагаються. Через бездіяльність пожежників вогонь охопив інші ділянки лісу”, – розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що упродовж минулої зими у самопроголошених “лнр” та “днр” близько 530 об’єктів електромережевого комплексу пошкодило внаслідок негоди. З того часу низка окупованих населених пунктів залишається без світла або ж електропостачання там вкрай обмежене.

“Грошей на ремонт цього обладнання у регіональних та місцевих бюджетах не передбачено. Відповідні відновлювальні роботи не розпочинають понад пів року. Аби встигнути хоч щось зробити до настання холодів, вчергове звернулися до кремля – чекають перерозподілу коштів”, – повідомили в обласній адміністрації.

Раніше повідомлялося, що біля сєвєродонецького міського кладовища палає ліс.