У центрі - красиві парки, на околицях - занепад: Власенко про “картинку” для змі в окупованих містах Луганщини

У центрі - красиві парки, на околицях - занепад: Власенко про “картинку” для змі в окупованих містах Луганщини

Окупанти для “картинки” ремонтують парки у центрі Луганська, поки околиці міста деградують. Така ж ситуація - у Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську.

Про це в ефірі “Еспресо” розповів начальник Сєвєродонецької РДА Роман Власенко.

Зокрема, він прокоментував інформацію про те, що початок ремонту аварійного мосту у парку “1 травня” в Луганську окупанти запланували на серпень наступного року.

“Луганськ, у принципі, завмер на рівні 2014 року, після того, як був окупований рф. За останні декілька років - два-три, якраз, як триває повномасштабне вторгнення - відбувається певна деградація житлово-комунального господарства Луганська. Дуже багато інформації про те, що тече по вулицях каналізація, що дуже багато поривів водозабезпечення. Ну, і мости теж мають властивість “уставати”, - сказав Власенко.

Ведучі також зауважили, що при цьому у Сєвєродонецьку окупаційна влада знайшла гроші на фарбування стели у кольори російського “триколору”.

 “Якщо не помиляюсь, це (місце, де знаходиться міст - ред.) старий район, Камброд. І це якраз ті підходи окупантів, коли вони формують “картинку” для змі. У центральній частині вони дуже красиві роблять парки. А околиці, як і у Сєвєродонецьку, як і у Рубіжному, як і у Лисичанську - це занепад, деградація, смітники, антисанітарія й так далі”, - наголосив Власенко.

Нагадаємо, Власенко заявив, що перспектив щодо відновлення роботи сєвєродонецького "Азоту" найближчим часом немає.