Українські дрони завдали удару по аеродрому у Волгоградській області: влучили у склад з КАБами

Українські дрони завдали удару по аеродрому у Волгоградскій області: влучили у склад з КАБами

У Волгоградської області рф спалахнула пожежа на воєнному об’єкті після атаки дронів - це військовий аеродром “Маринівка”.

Про це пише Російська служба ВВС.

При цьому влада області це не визнає. Губернатор Андрій Бочаров повідомив, що ППО відбила атаку українських безпілотників у районі Маринівки у Калачівському районі.

За його словами, в результаті падіння дрону виникла пожежа на військовому об'єкті.

"Сьогодні вночі силами ППО Міністерства оборони було відбито атаку БПЛА на територію Волгоградської області в районі Маринівки, більшість безпілотників було знищено. У результаті падіння БПЛА виникла пожежа на території об'єкта міністерства оборони. Пожежно-рятувальні служби оперативно розпочали пожежогасіння. Жертв немає",— повідомив він.

СБУ спільно з ССО вночі уразила склади з КАБами та паливом на аеродромі "Маринівка" у Волгоградській області рф, повідомляє УП з посиланням на співрозмовника у спецслужбі.

"Маринівку" ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні. За словами джерела, "місцеві росіяни наразі кажуть, що після атаки українських дронів їхній військовий аеродром виглядає як кадри з фільму апокаліпсису".

Видання ASTRA публікує відео пожежі на аеродромі, місцеві зазначають, що він знаходиться поблизу селища Октябрьський, де вибуховою хвилею вибило вікна у будинках.

Зазначимо, що на аеродромі "Маринівка" дислоковані літаки-розвідники Су-24МР 2-ї окремої розвідувальної авіаційної ескадрильї (військова частина 77978) 4-го командування ВПС та ППО.