ЛОВА: В окупації обурюються чергами на кордоні “лнр” та рф, у Луганську виявилися аварійними ще три мости

ЛОВА:  В окупації обурюються чергами на кордоні “лнр” та рф, у Луганську виявилися аварійними ще три мости

На пунктах пропуску між самопроголошеною “лнр” та рф скупчуються кілометрові черги. В окупованому Луганську перекривають рух ще трьома мостами.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА. 

“Мости в Луганську втомилися від росії. За 10 років, що минули від захоплення міста, росіяни не приділяли інфраструктурі ніякої уваги. Протягом останніх двох років займалися лише показовими ремонтами у центрі”, -  зазначили в обласній адміністрації.

Днями у місті почав руйнуватися один з мостів через річку Лугань. Окупанти його перекрили та обіцяють спробувати відбудувати за рік. Перевірили й стан інших, три з яких виявилися аварійними. По них, за інформацією ЛОВА, заборонили проїзд автотранспорту вагою понад 3,5 тонни.

Також повідомляється, що луганчани обурені кілометровими чергами та ретельними перевірками на пунктах пропуску на кордоні з рф.

“Кажуть, що, попри обіцянки окупаційної влади спростити контроль, за два роки нічого не змінилося: “росіяни продовжують ставитися до окупованих територій, як до резервації”, - наголосили у ЛОВА.

Нагадаємо, очільник Сєвєродонецької РДА Роман Власенко раніше зазначав, що окупанти для “картинки” ремонтують парки у центрі Луганська, поки околиці міста деградують. Така ж ситуація - у Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську.