Студент з Рубіжного став стипендіатом Верховної Ради

Студент з Рубіжного став стипендіатом Верховної Ради

Рубіжанину Тимуру Брошку призначили іменну стипендію Верховної Ради України.

Про це повідомив начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

Як розповів Юрченко, Тимур зараз навчається на третьому курсі юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Є активним членом Наукового товариства юридичного факультету.

У Рубіжному хлопець навчався у спеціалізованій школі I-III ступенів № 2 та одночасно відвідував школу мистецтв. Крім того, активно брав участь у міських дебатних турнірах.

Також у 2021 році хлопець входив до складу молодіжної ради Рубіжанської міськради, займався  організацією творчих та спортивних заходів у місті.

“Переживши численні переїзди та адаптацію до нового соціального середовища після 24 лютого 2022 року, він не відступив від своєї головної мети - вступити на юридичний факультет. Сьогодні Тимур має великі плани на майбутнє - стати кваліфікованим фахівцем у сфері права та зробити свій внесок у розвиток юриспруденції в Україні”, - розповів Юрченко.

Довідка.

Іменна стипендія Верховної Ради України призначається студентам, які навчаються у вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації державної форми власності за кошти загального фонду державного бюджету на денній формі навчання.

Стипендію призначають щороку з 1 вересня строком на один навчальний рік з метою морального та матеріального заохочення здобуття вищої освіти студентами, які виявили особливі успіхи в навчанні та науковій роботі.

Нагадаємо, 5-класниці з Сєвєродонецька призначили президентську стипендію.