Власенко вручив луганчанам відзнаку “Україна – свята матір Героїв”: кого нагородили

Власенко вручив луганчанам відзнаку “Україна – свята матір Героїв”: кого нагородили

Керівник Сєвєродонецької РДА Роман Власенко вручив двом луганчанам відзнаки “Україна – свята матір Героїв”.

Про це повідомляє Сєвєродонецька РДА.

Зазначається, що Роман Власенко до 33-ї річниці відновлення Української державності відзначив тих, “хто зараз продовжує боротьбу, захищаючи нашу державу на різних фронтах”.

Так, з його рук відзнаку отримали ексзаступник командира батальйону поліції особливого призначення “Луганськ -1” ім. Героя України Сергія Губанова, нині - військовий Нацгвардії Сергій Кисленських. А також - журналістка “5 каналу” Вікторія Ковальова.

“Серед нас є люди, які своєю мужністю, професіоналізмом пишуть літопис героїчного спротиву російській агресії, які вже самі ця історія і продовжують надихати нас на активізацію наших зусиль заради перемоги”, - прокоментував Власенко.

Раніше повідомлялося, що відзнаку "Україна - свята матір героїв" отримали журналіст Сергій Окішев, керівник Рубіжанської панчішної мануфактури Геннадій Місюренко, голова громадської організації «Будем удосконалювати місто Гірське» Артем Вовк, волонтер Євген Дубовіков, спеціаліст по роботі з громадами ПРООН Володимир Іщенко, родина громадських активістів Інна та Микола Надулічні, а також працівниця Укрзалізниці з Попасної Світлана Кравцова.

Нагадаємо, Сергій Кисленських розповідав "Сєвєродонецьк онлайн" про життя на Луганщині, звільнення з поліції, початок повномасштабного вторгнення, нову роботу та волонтерську організацію з підготовки силовиків та цивільних.