Трамп вважає, що вторгнення України в росію може спровокувати "Третю світову війну"

Трамп вважає, що вторгнення України в росію може спровокувати "Третю світову війну"

Кандилат у президенти США Дональд Трамп вважає, що вторгнення української армії у Курську область рф "це ще одна ознака того, що "Третя світова війна" ближче, ніж будь-коли".

Про це пише газета Independent.

Видання вважає, що остання спроба Трампа спрямувати свою кампанію на політичні напади на конкурентку - віце-президентку Камалу Гарріс призвела до того, що "він повернувся до знайомої схеми пропонування поступок володимиру путіну та росії, коли намагався зобразити Джо Байдена та Камалу Харріс як таких, що штовхають Америку до "Третьої світової війни".

"Екс-президент, який виступав перед членами Асоціації національної гвардії США в Детройті, схоже, зайняв позицію проти нещодавнього українського вторгнення на територію росії під Курськом", - зазначає газета.

"Подивіться, що відбувається в Україні. Вони рвуться в росію. У вас буде "Третя світова війна", – сказав він.

Трамп також сказав, що безладний вихід з Афганістану та напад на Абатські ворота привели до того, що росія вторглася в Україну. Це ж спричинило атаку 7 жовтня на Ізраїль".

Нагадаємо, про "Третю світову війну" Трамп говорить не вперше, але в іншому контексті. Зокрема у своїй промові на з'їзді Республіканської партії він згадав Україну і  сказав, що світ на порозі "Третьої світової війни" та пообіцяв змінити ситуацію, з якою, начебто, не може впоратися адміністрація Джо Байдена.