Найближче «вікно» у Сєвєродонецьку в Пенсійний фонд – у жовтні, - ЛОВА

 Найближче «вікно» у Сєвєродонецьку в Пенсійний фонд – у жовтні, - ЛОВА

В окупованому Сєвєродонецьку російські пенсійники ставлять у чергу на жовтень. У захопленому в 2014 році Довжанську при видачі дозволу на торгівлю перевагу над місцевими надають росіянам.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«В окупованому Сєвєродонецьку неможливо піти в пенсійний фонд і одразу почати вирішувати питання. Ну або записатися у чергу на наступний день. Найближче вікно – у жовтні. Приймають дуже повільно. Однак відкривати додаткові місця чи підвищувати фах співробітників загарбники не збираються. Як підсумок, щодня під будівлею вимушена збиратися «жива черга» у надії, що хтось не прийде за здійсненим на початку літа записом і таким чином з’явиться «вікно», - зазначили у ЛОВА.

Також повідомляється, що у захопленому в 2014 році Довжанську зростає невдоволення підприємців. Річ у тім, що при наданні чи переоформленні дозволу на оптову чи роздрібну торгівлю окупаційна адміністрація почала надавати перевагу не місцевому бізнесу, а росіянам.

«У Довжанську збільшується кількість магазинів та торговельних точок, відкритих гостями з ростовської області. Представників так званої «лнр» витісняють з ринку», - кажуть у ЛОВА.

Нагадаємо, окупанти приховують показники готовності Сєвєродонецька до опалювального сезону.