Навчання з розмінування, поводження зі зброєю та БПЛА, - Лисогор розповів про підготовку школярів в окупантів

Навчання з розмінування, поводження зі зброєю та БПЛА, - Лисогор розповів про підготовку школярів в окупантів

У самопроголошеній «лнр» окупанти вводять спеціальні предмети у школах, щоб виховувати ненависть до всього українського.

Про це у телемарафоні повідомив Артем Лисогор.

Він розповів про нововведення, які підготували росіяни школярам на окупованих територіях.

За його словами, з часів радянщини росіяни роблять ставку на промивання мізків дітям і молоді.

Тому замість розвитку фізико-математичних, правових чи гуманітарних здібностей учнів окупанти приділяють посилену увагу родинознавству, пропаганді, захисту батьківщини, готують молодих бійців. До навчальних закладів самопроголошеної «лнр» повернули піонерів та запровадили там рух «вереснят»

«Проводяться такі незрозумілі предмети, тобто зрозумілі за їхніми планами, тому що «Захист Батьківщини», у тому числі з використанням озброєння для старшокласників, у тому числі навчання роботі з розмінування, навчання роботі з БПЛА, постійні вишколи. І це все відбувається під гімн, під начитку, під прославляння «героїв» їхніх», - зазначив Лисогор.

Вже за рік підпадуть під примусову мобілізацію до армії рф випускники шкіл, які у 2014 році на окупованій території пішли до першого класу.

Він додав, що вони готуються почати з 2 вересня. Окупанти переписали «історію лнр». У дітей виховують ненависть до України.

Вчителів не вистачає, тому завозяться інші з росії.

Як повідомлялося, З 1 вересня у школах окупованої Луганщини запустять виховну програму “Луганський характер”, яка увібрала досвід радянської системи освіти з виховання “патріотів”.