У Львові рф вбила сім'ю: Садовий показав фото родини з дітьми, де живим залишився тільки чоловік

У Львові рф вбила сім'ю: Садовий показав фото родини з дітьми, де живим залишився тільки чоловік

Мер Львова Андрій Садовий показа фото родини Бразилевич з трьома дітьми, у якій живим після сьогоднішньої атаки рф залишився тільки чоловік.

Про це Садовий написав у Telegram.

"Після сьогоднішньої атаки живим на цьому фото залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина, Дарина та Емілія — загинули у власному будинку", - зазначив він.

Він додав, що на фото позаду стоїть Ярина Базилевич, їй був 21 рік.

"Вона працювала в нашому офісі "Львів — молодіжна столиця Європи 2025". У центрі Європи росія винищує українців цілими сім’ями. росіяни вбивають наших дітей, наше майбутнє. Я не знаю, якими словами підтримати батька Ярослава. Сьогодні ми всі з вами", - написав Садовий.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли удари рф вбивали цілі сім'ї. Наприклад в Одесі російська ракета в 2022 році напередодні Великодня вбила родину Глодан: жінку, її немовля і матір. Чоловік Юрій Глодан вийшов у магазин. Пізніше він доєднався до Сил оборони, але у 2023 році загинув на фронті. 

У Харкові в лютому цього року через атаку російських дронів загинула родина з трьома дітьми:  старшому хлопчику було 7 років, середньому майже чотири, а найменшому  - лише 10 місяців.