«З кожним дощем картина все гірша», - жителі окупованого Сєвєродонецька висловилися про загарбників

«З кожним дощем картина все гірша», - жителі окупованого Сєвєродонецька висловилися про загарбників

Жителі окупованого Сєвєродонецька обурилися заявами влади загарбників про знесення або лише часткове відновлення багатоквартирних будинків. На сторінці окупаційної адміністрації вони висловили своє незадоволення.

Так, вчора окупаційний голова Сєвєродонецька микола моргунов заявив, що розбиті в ході бойових дій багатоквартирні будинки в Сєвєродонецьку знесуть або відновлять частково. Остаточне рішення ще не ухвалили

Під цим постом на сторінці в окупаційній адміністрації розпалилася жвава дискусія. Люди виказували своє обурення неспроможністю влади.

будинки

«Поки фарбують фасади будинків у новій частині міста, у старих районах будинки просто руйнуються від відсутності дахів. Що буде з моїм будинком до 2026 року?», - обурюється місцева жителька.

Проте інші жителі запевняють, що й у нових районах не краще.

 «У нових районах також є будинки без ремонту, які також руйнуються під впливом погодних умов. І мало того, у них продовжують жити люди», - зазначили місцеві.

 «Це дуже сумно. З кожним дощем картина все гірша! Невідомо чи дочекаються такі будинки ремонт!», - каже жінка.

Інші кажуть, що своїми силами перекривають дахи.

«Смію Вас запевнити, я теж живу у своєму домі. Власними силами та допомогою людей змогли накрити один під'їзд. Другий без даху. Живуть лише пенсіонери. Ось так!» - кажуть місцеві.

Інша жінка спитала, коли буде ремонт будинку на Танкістів, 19. В окупаційній адміністрації відповіли, що аж у 2025 році.

будинки

Нагадаємо, окупанти не планують будувати нове житло у Сєвєродонецьку.