"Націоналізація" квартир у Рубіжному: у мережі обурені "лівим "законом" та "правовим свавіллям"

"Націоналізація" квартир у Рубіжному: у мережі обурені "лівим "законом" та "правовим свавіллям"

Окупаційна влада Рубіжного опублікувала новий список квартир, які нібито мають ознаки “безхазяйних”. У коментарях обурюються, що до переліку потрапила квартира, у якій живуть власники.

Оголошення опублікували на окупаційних ресурсах 9 вересня. У списку - 19 квартир у будинку по пр-ту Московському 27 А. Адреси:

Власникам - громадянам та юридичним особам - пропонують пред'явити свої права на квартири протягом 30 днів з дати публікації оголошення, звернувшись до окупаційної адміністрації. З собою вимагають мати відповідні документи на житло, а також паспорт громадянина рф або інший документ, що засвідчує особу чи виписку з окупаційного реєстру юридичних осіб, установчі документи юридичної особи, ідентифікаційний номер платника податків. 

У коментарях під публікацією один з користувачів заявив, що до переліку потрапили квартира його батьків, які продовжують там жити й справно сплачують комунальні послуги. Він впевнений, що ці квартири насправді ніхто не перевіряв, а у місті відбувається “правове свавілля”.

"Наляпали якийсь лівий "закон" на коліні - і давай вилучати майно людей, на яке вони десятиліттями пахали кров'ю та потом", - пише коментатор.

  

Раніше окупанти публікували інший список із 20 "безхазяйних" квартир у будинку по пр. Московському 27 А у Рубіжному.