Квартири під “націоналізацію” в окупованому Рубіжному: новий список

Квартири під “націоналізацію” в окупованому Рубіжному: новий список

Окупаційна адміністрація Рубіжного 20 серпня опублікувала черговий список із 20 квартир, які нібито мають ознаки “безхазяйного майна”.

Про це пишуть окупаційні ресурси.

Всі об’єкти знаходяться у будинку по пр. Московському 27 А. Йдеться про квартири від № 53 до №72 включно.

 

Власникам - громадянам та юридичним особам - пропонують пред'явити свої права на квартири, протягом 30 днів з дати публікації оголошення, звернувшись до окупаційної адміністрації. З собою вимагають мати відповідні документи на житло, а також паспорт громадянина рф або інший документ, що засвідчує особу чи виписку з окупаційного реєстру юридичних осіб, установчі документи юридичної особи, ідентифікаційний номер платника податків.

Нагадаємо, окупаційна влада у березні ухвалила ”закон” “Про особливості виявлення, використання та визнання права муніципальної власності муніципальних утворень на житлові приміщення, що мають ознаки безгосподарської діяльності”. Його загарбники використовують як юридичну підставу вилучення житла українців з приватної власності.

За оцінкою керівника Сєвєродонецької РДА Романа Власенка, близько тисячі одиниць житла луганчан, які не повернулися на окуповану територію регіону, загарбники вже “націоналізували”.