ЛОВА: росіяни ускладнили проїзд в окупацію через аеропорт у москві

ЛОВА: росіяни ускладнили проїзд в окупацію через аеропорт у москві

росіяни посилили перевірки тих, хто хоче в’їхати на окуповану територію. Бойовикам самопроголошеної “лнр” відмовляють у виплатах за поранення, отримані до псевдореферендуму.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА. 

“Загарбники постійно заявляють по нібито повернення тисяч людей до так званої “лнр” та водночас вирішили посилити перевірки осіб, які бажають потрапити на окуповану територію через термінал аеропорту в москві”, - розповіли в обласній адміністрації.

Зазначається, що людей оглядають прискіпливо, бо перед росіянами поставили завдання блокувати якомога більше пасажирів.

“Тож, масово люди не поверталися, а в кого є такі наміри – з великою долею ймовірності не пройдуть перевірку”, – наголосили у ЛОВА.

Також повідомляється, що особи з Луганщини, які брали участь у бойових діях на боці самопроголошеної “лнр” і зазнали поранень до оголошення результатів псведореферендуму восени 2022 року, не можуть оформити документи на відповідні виплати згідно з законодавством рф.

“Усі відповідні установи, починаючи з військових частин, ігнорують такі запити, відмовляють у видачі підтверджуючих документів, проведенні комісій тощо. За росіян їх не вважають”, - зауважили у ЛОВА.

Нагадаємо, при виїзді з самопроголошеної “лнр” до рф ретельно перевіряють на зв’язки з Україною.