ЛОВА: У Сєвєродонецьку порушники комендантської години потрапляють до військкомату

ЛОВА: У Сєвєродонецьку порушники комендантської години потрапляють до військкомату

В окупованому Сєвєродонецьку примусово мобілізують за порушення комендантської години. Понад 150 будинків згоріли поблизу Станиці Луганської. 

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Як розповіли у ЛОВА, окупанти не звітують про значні втрати, а для уникнення суспільного резонансу постійно збільшують чисельність збройних сил рф. Зокрема, нещодавно – ще на 180 тисяч осіб.

“Фактично вони стануть на місце загиблих і важкопоранених росіян, юридично – збільшать армію ворога до понад 2,39 млн осіб. Примусова мобілізація не припиняється – лише посилюється. Зокрема, у Сєвєродонецьку до військкомату потрапляють порушники комендантської години”, - пояснили в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що у Станично-Луганській громаді, лише за даними окупантів, вигоріло понад 150 домоволодінь та зайнявся вже третій населений пункт. Окупаційна влада запропонувала людям перечекати у сусідніх селах, які також можуть спалахнути.

“Це вони називають евакуацією. Тому більшість місцевих, які залишилися навіть без документів, намагаються одразу влаштуватися у родичів, вже не сподіваючись на допомогу. Хоча росіяни обіцяють направити у палаючу “лнр” 16 одиниць спеціальної техніки, яка, за їхніми словами, ще “в дорозі”, - зауважили у ЛОВА.

Раніше повідомлялося, що на окупованій Луганщині евакуюють людей через пожежі.