ЛОВА: На окупованій Луганщині – режим НС, у школах “лнр” проводитимуть пропагандистські заходи майже щодня

ЛОВА: На окупованій Луганщині – режим НС, у школах “лнр” проводитимуть пропагандистські заходи майже щодня

На окупованій Луганщині виникло 80 нових осередків пожеж за добу. Школи самопроголошеної “лнр” отримали рознарядку провести 218 пропагандистських заходів за навчальний рік. 

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, окупанти ввели у самопроголошеній “лнр” режим надзвичайної ситуації. Пожежі там вирують на території сімох адміністративно-територіальних одиниць. Найважча ситуація навколо Антрациту та Станиці Луганської. За минулу добу виникли понад 80 осередків займання. Кількість згорілих домогосподарств рахується сотнями.

“Запах гару досяг Луганська. Але там своє життя – днями, коли необхідно було евакуювати людей із сусідніх сіл, для містян відкрили пункт прокату велосипедів. А один із російських театрів, напевно у якості допомоги, привіз до охопленого смогом Луганська виставу “Їжак у тумані”, – зауважили у ЛОВА.

Також повідомляється, що протягом 2024-2025 навчального року освітнім установам на окупованих територіях Луганщини російське профільне міністерство рекомендує провести 218 пропагандистських заходів для молоді.

“Тобто, орієнтовно, кожного дня по заходу. Серед них – і всеросійський чемпіонат з пілотування дронами. У переможців будуть підвищені шанси потрапити під мобілізацію”, - прокоментували в обласній адміністрації.

Нагадаємо, на окупованій Луганщині минулого тижня почалися масові пожежі. В окупантів не вистачає сил та засобів для ліквідації усіх осередків загоряння.